Zelf uitnodigingskaarten maken

Zelf uitnodigingskaarten maken

Als je binnenkort een feest hebt en mensen uit wilt nodigen is het natuurlijk leuk om een uitnodigingskaart te sturen. Je kunt deze per aantal kopen maar veel leuker en origineler is om zelf uitnodigingskaarten maken.

Dubbele kaarten

Voor zelf uitnodigingskaarten maken kun je kiezen voor karton of papier. Er zijn verschillende soorten karton te verkrijgen. Veelal per blok of per pak in verschillende kleuren en afmetingen. Kies de grootte die jij nodig hebt voor een kaart en vouw deze dubbel. Op de voorkant kun je het woord schrijven of printen waarvoor het feest is. Met verf, stiften of potlood kun je er een leuke tekening bij maken. Maar uitprinten kan natuurlijk ook. Aan de binnenkant van de kaart kun je de plaats en datum schrijven.

Enkele kaarten

Uiteraard kun je zelf uitnodigingskaarten maken ook van een enkel stuk karton of papier. De voorkant maak je weer geheel in stijl van het feest en de achterkant datum, plaats et cetera. Voor zelf uitnodigingskaarten maken heb je wat creativiteit nodig maar zelf uitnodigingskaarten maken is origineel, uniek en leuk om te doen.