Uitnodigingskaarten maken gratis

Uitnodigingskaarten maken gratis

Geeft u een feestje, verjaardag, babyshower, kinderpartijtje, bruiloft of workshop? Op deze site kunt u uitnodigingskaarten maken gratis. U wilt een originele uitnodiging maar wilt hier niet teveel geld aan uitgeven? Dan is uitnodigingskaarten maken gratis echt iets voor u. Op een eenvoudige manier maakt u uw eigen uitnodiging, geheel naar eigen hand op uitnodigingskaarten maken gratis.

Stap voor stap

De uitnodiging maakt u op eenvoudige wijze, dit wordt stap voor stap aangegeven. U zoekt een kaart uit naar uw eigen smaak en welke van toepassing is op de gelegenheid. U voegt een tekst, foto of afbeelding toe en uw kaart is klaar om te versturen. Gemakkelijker kan het niet. Uitnodigingskaarten maken gratis is voor iedereen!

Maak je kaart nog persoonlijker

Naast de boodschap en de persoonlijke tekst maakt u uw uitnodiging nog persoonlijker met een eigen foto of afbeelding. Ook bij de foto kunt u een persoonlijke tekst toevoegen.

Versturen

U kunt kiezen tussen het versturen van de uitnodiging per post of per e-mail. Kiest u ervoor de uitnodigingskaart per post te versturen dan betaald u alleen de verzendkosten. Het versturen via e-mail is geheel kosteloos. Uitnodigingskaarten maken gratis.